július 08.-14.
július
13 CSÜ
HATODIK NAP
Az online vásárlás lezárult 0
18:00 // 18:00 Homesick Mac (SRB/SWE) // 19:00 Pribojszki Mátyás Band // 20:30 T-99 (NL)
Pribojszki Mátyás nevét a blueskedvelő itthoni közönségnek nem kell bemutatni. 1997-ben a németországi Szájharmonika Világbajnokságon megkapta a legmagasabb szintű minősítést, és azóta is újra és újra bebizonyítja, hogy ez az intim szólóhangszer egy nagyszerű zenekarral kiegészülve micsoda hangulatot képes teremteni. A csütörtök estét ők alapozzák meg.
www.pribojszki.hu/enHomesick Macről (SWE)  nem nehéz elhinni, hogy bár a hajdani Jugoszláviában született, ma Svédországban él, és soha nem tette be a lábát az Egyesült Államokba,  gitárjátéka alapján akár dél-kaliforniai származású is lehetne. Ahogy Ian Zack, a VerticalJazz újságírója fogalmazott: Mac nem egyszerűen megeleveníti a Doc Watson-i „Deep River Blues” hagyományát, hanem továbbgondolni, átformálni is képes azt.
www.homesickmac.comA három bohém fiatalemberből és egy öreg kutyából verbuválódott T-99 (NL) nevű formáció különleges és már-már elfelejtett erejű stílusban muzsikál. Az Amsterdamból érkező banda zenéje a rock 'n' roll, a country, a surf, a punk stílusait ötvözve fordul vissza a blues alapjaihoz, megtűzdelve némi kelete-európai és dél-afrikai hangzással is. Ez a nagyon eklektikus zenei világ az elmúlt tíz évben Európa összes fontos fesztiválján megszólalt, fél tucat sikeres albumot tudhat maga mögött, és olyan mesterekkel játszhatott együtt mint Chuck Berry vagy a Los Lobos and Little Feat. A hatodik nap minden bizonnyal legütősebb holland fellépője ezúttal az Óbudára látogató közönséget hódíthatja meg.
www.t-99.comNapijegyek elővételben kizárólag az online jegyrendszeren keresztül, 3000 Ft-os áron, továbbá a koncert napján a helyszínen, 3500 Ft-os áron kaphatóak. Hetijegy kizárólag online elővételben: 10.000 Ft
Az online vásárlás lezárult 0