HARMADIK NAP / 2018 július 25.

VOODOO PAPA DUO (HUN) // IAN SIEGAL (UK) // T-99 (NL)

Voodoo Papa Duo (HUN) - 17:30

A Voodoo Papa Duo megszólalásában szinte egy személyben forr össze a szájharmonika, egy minimál dobfelszerelés, az akusztikus és elektromos gitárok valamint az ének. A formáció gyakorlatilag egy nagy zenekar energiájával alkotja meg sajátos hangzásvilágát, ami a 60-as-70-es évek rythm&blues múltja felől érkezik, és a legígéretesebb kortárs magyar bluesformációként lép színpadra. 

http://www.voodoopapa.hu/

Ian Siegal (UK) - 19:00

Ian Siegal (UK) a kortárs blues világviszonylatban is legfontosabb előadói közé tartozik. A MOJO magazin által a leginnovatívabb, legtehetségesebb és leglebilincselőbb kortárs blues előadónak tartott brit zenész Meat & Potatoes című nagylemezéjért a British Blues Awards díjazottja lett és a kritikusok szerint olyan zenei világok autentikus örökösének tekintendő, mint Howlin' Wolf, Muddy Waters, Bo Diddley, Son House vagy Junior Kimbrough.

www.iansiegal.com

T-99 (NL) - 20:30

A három bohém fiatalemberből és egy öreg kutyából verbuválódott T-99 (NL) nevű formáció különleges és már-már elfelejtett erejű stílusa az óbudai közönség egyik kedvence. Az Amsterdamból érkező banda zenéje a rock 'n' roll, a country, a surf, a punk stílusait ötvözve fordul vissza a blues alapjaihoz, megtűzdelve némi kelet-európai és dél-afrikai hangzással is.

http://www.t-99.com/


Jegyárak:
Elővételben: 3000 Ft
A koncert napján: 3500 Ft
Fesztjegy: 8000 Ft

Az elővételes jegyek és hetijegyek csak az online rendszeren keresztül kaphatóak, normál jegyek a koncertek napján, a helyszínen.

A programok a Nemzeti Kulturális Alap Kulturális Fesztiválok Kollégiumának támogatásával valósulnak meg.