NEGYEDIK NAP / 2018 július 26.

THE PONTIAC (HUN) // JUMPING MATT & HIS COMBO (HUN) // LITTLE G WEEVIL (HUN)

The Pontiac (HUN) - 17:30

A The Pontiac (HUN) a Kőbányai Zenei Stúdió két frissen végzett hallgatója, Nagy Barnabás (ének és gitár) és Kiss Peti (gitár) ötletei nyomán alakult. Bemutatkozó lemezük a „Morning Rain” címmel jelent meg és hamar közönségsiket aratott. Dalaik klasszikus bluestémákról, igazi kelet-európai blues-akcentussal, a rock fúzióival szólnak. Az ifjú titánok először lesznek a fesztivál vendégei.

https://www.facebook.com/pg/thepontiacmusic/

Jumping Matt & His Combo (HUN) - 19:00

Pribojszki Mátyás nevét a blueskedvelő itthoni közönségnek nem kell bemutatni. 1997-ben a németországi Szájharmonika Világbajnokságon megkapta a legmagasabb szintű minősítést, és azóta is újra és újra bebizonyítja, hogy ez az intim szólóhangszer egy nagyszerű zenekarral kiegészülve micsoda hangulatot képes teremteni.

http://www.pribojszki.hu/
 

Little G Weevil (HUN) - 20:30

Little G Weevil, avagy Szűcs Gábor zenei világa és szellemisége több mint fél évtizede a fesztivál a szimbóluma is: hidakat teremtve köti össze a blues eredeti, tengerentúli és hazai kultúráját. Little G a budapesti undergroundból indulva, kemény munkával hódította meg az amerikai blues-kultúra egyik legrangosabb elismerését, a memphisi International Blues Challenge első díját, majd a Blues Music Awardrs „Az év akusztikus előadója” jelölésével tért vissza ismét Magyarországra. Koncertje minden évben a fesztivál legrangosabb eseményei közé tartozik. 

https://gweevil.com/
 


Jegyárak:
Elővételben: 3000 Ft
A koncert napján: 3500 Ft
Fesztjegy: 8000 Ft

Az elővételes jegyek és hetijegyek csak az online rendszeren keresztül kaphatóak, normál jegyek a koncertek napján, a helyszínen.

A programok a Nemzeti Kulturális Alap Kulturális Fesztiválok Kollégiumának támogatásával valósulnak meg.