KOBUCI KERT JEGYINFORMÁCIÓ 2024

I. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK
II. A JEGYVÁSÁRLÁS LÉPÉSEI
III. BIZTONSÁGI MEGFONTOLÁSOK 

 

I. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

A jegyvásárlás teljes folyamata kizárólagos partnerünk, a TICAT Kft. (Székhelye és postai címe: 1065 Budapest, Nagymező utca 3. Cégjegyzékszáma: 01 09 410431) jegyértékesítési rendszerén keresztül történik. A „Fizetés” gombra kattintva Ön elfogadja a TICAT jegyportál és a KOBUCI Kert Általános Szerződési Feltételekről szóló rendelkezéseit. Lásd erről: https://ticat.hu/aszf, illetve https://kobuci.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek.     
 
A KOBUCI Kert koncertjeire Ön online módon a https://kobuci.hu és a https://ticat.hu oldalakon, illetve a helyszínen, a KOBUCI Kert jegypénztárában tud jegyeket vásárolni. A rendelkezésre álló jegytípusokról, azok áráról és egyéb körülményeiről a weboldalunkon meghirdetett koncert oldalán talál tájékoztatást. A jegypénztár nyitvatartási ideje: K-Szo 16:30- 22:30, amely nyitvatartási idő azonban indokolt esetben változhat. 
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a kezelési költség az online jegyvásárlási rendszer használatának a díja: nem tartozik a jegyárhoz. Azzal, hogy Ön jegyvásárlást kezdeményez és a vásárlást sikeresen lebonyolítja, használja a rendszert, amelynek fenntartási és karbantartási költségeit fedezi a díj.

II. A JEGYVÁSÁRLÁS LÉPÉSEI

1. A FIZETÉS MEGKEZDÉSE

A jegyvásárlás folyamatát Ön a megtekinteni kívánt koncert zenekari oldalán a ’Jegyek’ felirat alatt található ’+’ gombra kattintva kezdheti meg, a megvásárolni kívánt jegyek darabszámának meghatározásával. Ezen a felületen a jegyek és a kezelési költség árát felsorolva, továbbá a teljes fizetendő végösszeget is látja. 
 
Kérjük, figyelmesen nézze át a vásárolni kívánt jegyek árát és mennyiségét, mielőtt a fizetés gombra kattint. A vásárlás során az oldalon Önnek lehetősége van a rendelés tartalmát módosítani, törölni. Amennyiben az adatok javítása szükséges, azt korlátlanul megteheti, mindaddig, amíg nem kattintott a ’Fizetés’ gombra.  A ’Fizetés’ gombra kattintva Ön a jegyek ellenértékének kifizetését kezdeményezi. 

2. SAJÁT FELHASZNÁLÓI FIÓK / REGISZTRÁCIÓ / REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜLI VÁSÁRLÁS

A számlázáshoz szükséges adatokat megadása után a ’Regisztrálj vásárlásoddal’ opciót kiválasztva Ön létrehozhatja saját, személyes felhasználói fiókját.  
 
A saját felhasználói fiók előnye, hogy bármikor visszakeresheti és nyomonkövetheti az Ön által megvásárolt jegyeket, továbbá, hogy a fiókba belépve később részletes számlázási adatainak újbóli megadása nélkül kezdeményezhet újabb vásárlást. A „Lépj be” menüpontra kattintva személyes felhasználói fiókjába az Ön által megadott email címmel és jelszóval, vagy saját Facebook profiljával léphet be.
 
Amennyiben a ’Regisztrálj vásárlásoddal’ opciót választja, 24 órán belül egy emailt küldünk Önnek, amelyben megerősítheti regisztrációját.
 
Amennyiben nem kíván ilyen fiókot létrehozni, a számlázáshoz szükséges adatokat megadása után a ’Fizetés’ gombra kattintva regisztráció nélkül is vásárolhat. 
 
Az Ön által megadott adatokat minden esetben a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló jogszabályok betartásával kezeljük. 

3. A FIZETÉS FOLYAMATA

Az online fizetés minden esetben bankkártya tranzakció keretében történik, amelynek biztonságáért az erre vonatkozó jogszabályok által előírt módon az Ön banki szolgáltatója felel. A tranzakció főszabály szerint az OTP Bank SimplePay rendszerén keresztül történik. Ettől eltérő banki szolgáltót a jegyrendszer kivételes esetben és jól feltüntetve ajánlj fel. 
 
A Fizetés gombra kattintva Ön elfogadja, hogy az adatkezelő által a https://ticat.hu felhasználói adatbázisában tárolt személyes adatai átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére.  Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési Tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff 
 

 
A Fizetés gombra kattintás után a rendszer átlépteti Önt az OTP Bank fizetési felületére, ahol (az Ön által választott módon, de legalább egyszer) a bankkártyás fizetéshez szükséges információkat kell megadnia. Ezek a következők: 
-  Kártyán szereplő név: a bankkártyán található kártyatulajdonos személynevét adja meg! 
-  Bankkártyaszám: a kártyán található 16 karakterű sorszámot írja be, szóközök és kötőjelek nélkül. (A bankkártyaszám nem azonos a bankszámlaszámmal!)  
-  Lejárati dátum: A kártyán hónap/év formátumban van feltüntetve a lejárati dátum  
-  Ellenőrző kód: Más néven CVC2. A dombornyomott kártyákon szereplő ellenőrző kód. A kártya hátoldalán a tulajdonosi aláírás felett/alatt/mellett található számsor utolsó 3 karaktere adja ezt a kódot.  
 
A banki felületen hatályos fizetés-jóváhagyási eljárás lépéseit végrehajtva, az Ön vásárlása sikeresnek tekintendő, ha az összeg a számlájáról levonásra került, függetlenül a vásárlásról szóló visszaigazoló email megérkezésétől (lásd alább).

4. SIKERES VÁSÁRLÁS / VISSZAIGAZOLÓ EMAIL / QR-KÓD / SZÁMLA

A jegyvásárlás a fizetés sikeres megtörténte után gyakorlatilag azonnal, valós időben megtörténik. Ön a vásárlást visszaigazoló emailben kapja meg a QR-kódot tartalmazó pdf-file-t, amelyet letölthet, kinyomtathat, de a vásárlói fiókjába belépve is megtalál (amennyiben létrehozott ilyet).  
 
A vásárlását igazoló emailt az Ön által a regisztráció vagy a vásárlás során megadott email címre küldjük. Amennyiben facebook profiljával jelentkezett be, a facebook profiljában megadott email címet használjuk.   
 
A vásárlást visszaigazoló emaillel közel azonos időben, Ön automatikusan megkapja a vásárlásról kiállított elektronikusszámlát is a számlázz.hu online számlázási rendszeren keresztül.

5. HIBA A VÁSÁRLÁS SORÁN

Amennyiben Ön a vásárlást követő néhány percen belül nem kapja meg a megvásárolt belépőjegyeket, ennek oka feltételezhetően technikai- vagy kommunikációs hiba (elírt email cím) vagy a jegyrendszer extrém terheltsége. Utóbbi esetben akár 1-3 óra is eltelhet a jegyvásárlásról szóló email kiküldéséig.
 
Ilyen esetekben, kérjük NE kezdeményezze a tranzakció megismétlését, hanem jelezze a problémát a support@ticat.hu email címen. Amennyiben a fizetés sikeres volt (a banki oldalon a fizetési összeg levonásra került), a jegyvásárlás befejeződött és érvényesnek tekintendő, függetlenül a jegyek emailben történő megérkezésétől.
Kérjük, minden esetben ellenőrizze a saját levelezőrendszerét, hogy a vásárlásról szóló email és a számla nem került került-e a spamek közé; továbbá, amennyiben regisztrált, a saját felhasználói profiljában is láthatja a vásárlásait, akkor is, ha nem kapott visszaigazoló emailt! 
 
A TICAT szolgáltatása a saját felelősségi körébe eső problémát és/vagy a technikai hibát köteles a tőle elvárható legrövidebb időn belül orvosolni. Munkatársaik a tőlük telhető legrövidebb időn belül megpróbálják azonosítani a felmerült problémát, amiről egy válaszlevélben értesítik Önt.    
 
Amennyiben a technikai hiba a banki oldalon vagy a szolgáltatást lehetővé tevő más szolgáltatás üzemeltetése során lép fel, a tudomásunkra jutott hibáról a saját kommunikációs felületeinken vagy az Önnek szóló emailben haladéktalanul tájékoztatást adunk. Nem áll azonban módunkban felelősséget vállalni semmilyen olyan kárért vagy visszaélésért, amely a banki oldalon keletkezik, így azért sem, ha a bankkártyája elvesztését Ön nem jelentette be a bankkártyát kibocsátó pénzintézet felé; illetve különösen nem az alkalmazott fizetési megoldás hibáiért, hiányosságaiért vagy biztonságosságáért.

III. BIZTONSÁGI MEGFONTOLÁSOK

A megvásárolt belépőjegy a rendezvényre történő egyszeri belépésre jogosít. A jegyet és a hozzá tartozó QR kódot, kérjük, bizalmasan kezelje. Ne engedje, hogy illetéktelen személy a jegyet jogosulatlanul felhasználja, arról másolatot készítsen, vagy más módon visszaéljen vele. A KOBUCI Kft. az esetleges visszaélésekért felelősséget nem vállal. A jegy bárminemű sokszorosítása törvénybe ütköző és szigorúan tilos. A megvásárolt jegyeket sem cserélni, sem visszaváltani – a rendezvény elmaradása esetét kivéve – nem áll módunkban. 
 
Ha biztonságosan, jogszerűen szeretné a már megváltott jegyeket továbbértékesíteni, a KOBUCI hivatalos másodlagos jegyértékesítő partnerét, a TICKETSWAP platformját ajánljuk:  https://www.ticketswap.hu/location/kobuci-kert/14642