Kapcsolat

Jegyinformáció

A jegyvásárlás teljes folyamata kizárólagos partnerünk, a TICAT Kft. (Székhelye és postai címe: 1065 Budapest, Nagymező utca 3. Cégjegyzékszáma: 01 09 410431) jegyértékesítési rendszerén keresztül történik. Minderről részletesen: KOBUCI Kert – Jegyinformáció, illetve https://ticat.hu/aszf

A KOBUCI Kert koncertjeire Ön online módon, a https://kobuci.hu és a https://ticat.hu oldalakon keresztül, illetve a helyszínen, a KOBUCI Kert jegypénztárában tud jegyeket vásárolni. A rendelkezésre álló jegytípusokról, azok áráról és egyéb körülményeiről a weboldalunkon meghirdetett koncert oldalán talál tájékoztatást. A jegypénztár nyitvatartási ideje főszabály szerint: K-Szo 16:30- 22:30, amely nyitvatartási idő indokolt esetben változhat.

A megvásárolt belépőjegy a rendezvényre történő egyszeri belépésre jogosít. A jegyet és a hozzá tartozó QR kódot, kérjük, bizalmasan kezelje. A jegy bárminemű sokszorosítása törvénybe ütköző és szigorúan tilos. A megvásárolt jegyeket sem cserélni, sem visszaváltani – a rendezvény elmaradása estét kivéve – nem áll módunkban.

Ha biztonságosan, jogszerűen szeretné a már megváltott jegyeket továbbértékesíteni, a KOBUCI hivatalos másodlagos jegyértékesítő partnerét, a TICKETSWAP platformját ajánljuk: https://www.ticketswap.hu/location/kobuci-kert/14642

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a KOBUCI Kert programjaira a tizennyolc éves kor alatti vendégeink jeggyel és felnőtt korú kísérettel léphetek be. A belépés a rendezvényekre 6 éves kor alatt - a gyerekkoncertek kivételével - ingyenes.

További fontos információk / alapdokumentumok

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a jegy érvényesítésével Ön az alábbi dokumentumok és szabályzatok rendelkezéseit elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el. 

KOBUCI Kert ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK
KOBUCI Kert ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ
KOBUCI Kert HÁZIREND
KOBUCI Kert BIZTONSÁGI TERV
KOBUCI Kert REPOHÁR