A KOBUCI MŰHELY egy olyan könnyűzenei platform létrehozására törekszik, amely a tudásátadás, a tehetséggondozás és a szakami találkozások atipikus alkalmait teremti meg a muzsikustársadalom és a finomabb, bonyolultabb zenei világokra fogékony közönség számára.

A MŰHELY számunkra a különböző színtereken zajló háttérmunkák elsődlegessé válásának különleges helyszíne is: egy edukatív közösségi tér, ahol egymás társaságába zenészeket, producereket és olykor a közönséget is invitálva egy intim, kulisszák nélküli atmoszférát teremtünk, a közös fejlődés reményében.

2022 januárja és áprilisa között az ebben a szellemben megkezdett műhelymunkák nyomán három számunkra fontos műfaj és formáció: a KALÁSZ BANDA a folk-világ, LUKÁCS MIKLÓS CIMBIÓZISA a jazz, FRENK pedig az underground képviseletében egy-egy különleges, exkluzív minőségi koncertfilmet készített, méghozzá a többszörös nagydíjas magyar filmrendező HAJDU SZABOLCS és stábjának közreműködésével!
A koncertfilmeket március 28-án mutattuk be a Toldi Moziban, és online hamarosan megtekinthetőek lesznek ezen a felületen is.