július 08.-14.
július
12 SZE
ÖTÖDIK NAP
Az online vásárlás lezárult 0
17:30 // Zongorista találkozó // 19:00 Watermelon Slim and the Truckers // 20:30 Igor Prado feat. Annika Chambers
Blues-zongoristák, ha találkoznak.... Bacsa Gyula, Nagy Szabolcs és Nemes Zoli a hangszer és a műfaj találkozásának talán legfontosabb hazai szereplői. Rangjukat kiváló zenekarok alapembereként és önjogukon is megszerezték, arra azonban nagyon ritkán adódik alkalom, hogy egy színpadon egyszerre hárman, és három zongorához üljenek le játszani. A szerdai nap ezzel a triumvirátussal és párbajaikkal veszi kezdetét!Az Igor Prado Band Dél-Amerikából az első zenekar, akinek sikerült a brit Blues Matters az Év Albuma díját elnyernie, illetve Brazil Kicks című lemezükkel az amerikai blues top 10-es listájára is felkerülni. Aligha véletlenül, hiszen Igor stílusa a West Coast Swing és a tradicionális blues elegyéből táplálkozva egy nagyon különleges ötvözetet hozott létre. A banda ezúttal egy vendéget is meghívott: a nagyszerű Annika Chambers (USA) amerikai bleus-gospel és soul énekesnő, debütáló albumával 2015-ben a Blues Music Award „Best New Artist” megtisztelő jelölését kapta, és most a budapesti közönséget fogja levenni a lábáról.  
www.igorpradoband.com
www.annikachambers.com
Az oklahomai Bill Homans, vagyis Watermelon Slim (USA) az Independent Music Awards, a Toronto Blues Society, a Blues Music Award nagydíjaival és még számtalan más elismeréssel kitüntetett, élő blues-legenda. Az elmúlt évtizedekben készült tizenegy albuma mindent tud a bluesról, ami tudható, és ami nem tanítható. Legutolsó lemeze  a rock, jazz, az a cappella, a gospel és country tartományaival is érintkezik, de a legmélyebbről mégis a mississippi-delta-bluesból szólal meg, amit Slim egy különleges, ölbe fektethető Dobro-gitáron játszik. Nagy megtiszteltetés, hogy ezt  hangszert a fesztivál színpadán is életre kelti.
www.watermelonslim.comNapijegyek elővételben kizárólag az online jegyrendszeren keresztül, 3000 Ft-os áron, továbbá a koncert napján a helyszínen, 3500 Ft-os áron kaphatóak. Hetijegy kizárólag online elővételben: 10.000 Ft

 
Az online vásárlás lezárult 0