Tribali // Zűrös Banda szeptember 29.

Tribali // Zűrös Banda

III. Óbudai Világzenei Hét a KOBUCI Kertben

19:00 Zűrös Banda
20:30 Tribali


*****

A TRIBALI máltai világzenéje hagyományos szitár, didgeridoo, murchunga (doromb) és harmonika hangzásokból, erős ütőszekcióval megtámogatva, és elektronikus alapokat is felhasználva épül fel. A rock, a reggae, a ska és a blues stíluselemeit megszólaltató rendhagyó hangszersokaság az élő koncerteken változik át valódi eseménnyé.

*****

A  Zűrös Banda zenéjében a különböző kelet-európai és balkáni zenei hagyományok - román, magyar, makedón, cigány, szerb - mellett a jazz és a modern tánczenék az elsőrangú muzsikusok révén kapaszkodnak össze. Ebből a különböző kultúrákat és zenei stílusokat magába foglaló elegyből alakul ki a formációt jellemző egyéni zenei arculat.  Első lemezüket a World Music Charts Europe listáján az első 20 legjobb lemez közé választották. 

*****

Jegyárak:
Early bird jegyek: 2500 Ft
Elővételes jegyek: 3000 Ft
A koncert napján: 3500 Ft

Kérjük, ne feledd, hogy a hatályos jogszabályban foglaltak szerint a koncert kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal vagy a védettséget igazoló applikációval látogatható.
A védettségi igazolványt (vagy a telefonos applikációt) a beléptetéskor személyi igazolvánnyal (vagy útlevéllel) együtt be kell mutatnod a biztonsági szolgálat munkatársainak.
Ha nem rendelkezel érvényes védettségi igazolvánnyal, sajnos érvényes jeggyel sem tudsz bejutni a koncertre.
Tizennyolc év alatti vendégeink védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében, érvényes jeggyel, de védettségi igazolvány nélkül is látogathatják a koncerteket!
A védettségi igazolvány hiánya miatt jegyet visszaváltani nem tudunk.
Megértéseteket köszönjük.

A fesztivál az NKA Kulturális Fesztiválok Kollégiumának támogatásával valósul meg.