Kapcsolat

Jegy információ

A Kobuci kertben megrendezésre kerülő koncertekre Ön az online jegyvásárlási rendszeren keresztül és a helyszínen tud belépő jegyeket vásárolni.

Az online jegyvásárlás során rendelkezésére álló jegytípusok:

 

1. Kedvezményes elővételes jegyek

Kedvezményes elővételes jegyek vásárlására korlátozott számban, a koncert napját megelőző nap éjfélig van lehetőség, feltéve, hogy a koncert meghirdetése során a weboldalon erre a lehetőségre külön is felhívjuk szíves figyelmét.

2. Teljesárú belépőjegyek

Teljesárú belépőjegyek a weboldalon szereplő összes programra korlátozott darabszámban kaphatóak. E jegytípus vásárlására az online jegyvásárlási rendszeren keresztül az adott koncert napján délután 5 óráig van lehetőség.

A helyszíni jegyvásárlás során rendelkezésére álló jegytípusok:

1. Kedvezményes elővételi jegyek

Kedvezményes elővételes jegyek vásárlására a helyszínen korlátozott számban, a koncert napját megelőző nap éjfélig, a helyszíni jegypénztárban van lehetőség. A jegypénztár nyitvatartási ideje: K-Szo 16:30- 22:30.

2. Elővételi jegyek

Teljes árú elővételes jegyek vásárlására a helyszínen korlátozott számban, a koncert napját megelőző nap éjfélig, a helyszíni jegypénztárban van lehetőség. A jegypénztár nyitvatartási ideje: K-Szo 16:30- 22:30.

3. Teljesárú belépőjegyek

Teljesárú belépőjegyek a weboldalon szereplő összes programra a helyszínen korlátozott darabszámban kaphatóak. E jegytípus vásárlására a koncert napján a helyszíni jegypénztárban van lehetőség. A jegypénztár nyitvatartási ideje: K-Szo 16:30- 22:30.

További hasznos információk

Az online jegyvásárlás a www.kobuci.hu honlapon keresztül történik. A jegyvásárlás mikéntjéről és menetéről IDE kattintva tájékozódhat.!

Ha biztonságosan szeretnétek a már megváltott jegyeket egymás között is értékesíteni, ezt a felületet ajánljuk!
https://www.ticketswap.hu/location/kobuci-kert/14642

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a jegyeket lefoglalni, félretenni továbbá visszaváltani nem áll módunkban.

Az online megvásárolt jegyhez tartozó QR-kódot, kérjük, bizalmasan kezelje. A jegyről készült képet NE ossza meg közösségi portálokon, mert az arról készült fénykép visszaélésre adhat okot. A rendezvény szervezője a jogosultsággal való visszaélésekért nem vállal felelősséget. A rendezvény szervezője a jegy és a QR-kód érvényességét, amely egyszeri belépésre jogosít, a belépéskor ellenőrzi.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a jegyeket kizárólag a Kobuci Kft. árusítja. A jegy bárminemű sokszorosítása és továbbértékesítése törvénybe ütköző és szigorúan tilos.

A jegy megvásárlásával a vásárló elfogadja az Általános Szerződési Feltételeleket, amelyek IDE kattintva érhetők el és az Adatvédelmi tájékoztatót , továbbá magára nézve kötelezőnek ismeri el a Kobuci kert Házirendjét is.

A jegy megvásárlásával a belépésre jogosult személy hozzájárul a vásárlás és a rendezvényre való beléptetés során szükséges adatainak kezeléséhez, továbbá a koncertről készült kép- és hangfelvétel azon részleteinek közzétételéhez, amelyen ő is feltűnik.

A Kobuci kert programjaira a tizennyolc éves kor alatti vendégeink jeggyel és felnőtt korú kísérettel léphetek be. A belépés a rendezvényekre 6 éves kor alatt - a gyerekkoncertek kivételével - ingyenes.